Bereid u voor op de toekomst

Bent u professional op het gebied van studie en loopbaanbegeleiding? Maakt u bij uw advisering gebruik van tests? Het digitaal testlokaal biedt u de mogelijkheid om online eenvoudig en efficiënt vragenlijsten in te (laten) vullen.

Voor wie?

  • Scholen
  • Bedrijven
  • Particulieren via intermediairs

Wat u kunt verwachten?

  • Betrouwbare en valide tests, toegespitst op de Nederlandse markt.
  • U krijgt toegang tot het online testlokaal. Dat is altijd en overal digitaal beschikbaar.
  • In het testlokaal kunt u eenvoudig de gewenste testen voor de kandidaten klaar zetten.
  • De uitslag van de ingevulde vragenlijst is direct beschikbaar.
  • U vraagt jaarlijks een licentie aan voor het gebruik van het digitaal testlokaal. Daarnaast rekent u per test af in credits. Deze credits kunt u snel online aanvragen of ophogen.
  • Het door u aangeschafte aantal credits is onbeperkt geldig indien u over een geldige licentie beschikt.
Uitleg Digitaal Testlokaal

Hoe te starten?

Om gebruik te kunnen maken van het digitaal testlokaal dient u zich eenmalig aan te melden. U schaft jaarlijks een licentie aan en u moet credits kopen om vragenlijsten te kunnen maken. Kijk op deze pagina onder het kopje Prijslijst voor actuele prijzen. Klik hier om u nu aan te melden.

Waar op te letten bij afname?

Het is belangrijk de test in een gecontroleerde omgeving worden afgenomen. Zorg dat de afname plaats vindt in een rustige ruimte waar geen storing optreedt. Schakel de telefoon uit en zorg voor een goed werkende internetverbinding en computer.

Hoe verkrijgt u resultaten?

De uitslag van de online test(s) worden direct na afronding automatisch op het beeldscherm gegenereerd. De rapportagetijd is hierdoor zeer kort. Zowel de testdeelnemer als de decaan hebben inzage in de uitslag.

Prijslijst

Licentie: € 94,00 excl. btw (één jaar geldig)
Credits: € 8,50 excl. btw per credit (onbeperkt geldig zolang u een geldige licentie heeft)
Klik hier voor het overzicht van credits per test.

Uitleg Digitaal Testlokaal

Meer informatie

Het digitaal testlokaal is een onderdeel van Profiel ASL. Profiel ASL is het grootste bureau in Zuid-Nederland voor onderzoek en advies bij studie- en loopbaankeuze. Kijk voor meer informatie op www.profiel-asl.nl.

Wilt u vrijblijvend met een van onze adviseurs spreken? Bel dan 046-458 3775 en maak een afspraak. Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op.