Privacy statement

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21-12-2022.

Bij het opstellen van het privacy statement hebben wij ons gebaseerd op de wetgeving omtrent de AVG (mei 2018). Profiel-ASL is opgenomen in het register Privacyconvenant Onderwijs.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens wij verzamelen als u deze website gebruikt, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij met deze gegevens doen.
Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van www.digitaal-testlokaal.nl (een product van Profiel ASL). U dient zich ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van externe websites en bronnen. Door gebruik te maken van www.digitaal-testlokaal.nl geeft u aan dit privacy beleid te accepteren.
Www.digitaal-testlokaal.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Om welke gegevens gaat het?

Bij het aanmaken van een account geeft u (leerling of decaan) persoonsgegevens op, te weten uw naam, e-mailadres en wachtwoord. Deze gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van Strato.
Leerlingen vullen vragenlijsten in. Ook deze gegevens en de uitslagen worden opgeslagen op beveiligde servers van Strato.

Waar worden ze opgeslagen?

Strato is een Duits webhostingbedrijf. Zij worden reeds sinds 2004 door de internationale keuringsinstantie TÜV-SÜD gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm (voormalig ISO 7799). Alle gegevensoverdracht via de website www.digitaal-testlokaal.nl is nog eens extra beveiligd door gebruik van een SSL certificaat van Symantec. Meer informatie hierover kunt u vinden via https://www.strato.nl/veiligheid/.

Inzage gegevens

Om een goede dienst te kunnen leveren is het belangrijk om te weten dat alle ingevoerde persoonsgegevens en de uitslage(en) van de leerling in te zien zijn door de decaan van de leerling via het decaanportal.
Alle persoonsgegevens en uitslagen zijn in te zien door de adviseurs van Profiel ASL en administrator(s) van de website www.digitaal-testlokaal.nl. De adviseurs en de administrator(s) zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens te respecteren.

Bewaartermijn

In verband met het doorlopend LOB-portfolio over verschillende leerjaren, stellen wij de maximale bewaartermijn van persoonsgegevens op 10 jaar.

Cookies

Deze website maakt geen gebruik van "cookies" (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst).

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan enerzijds het samenstellen van uitslagen van vragenlijsten en het adviseren van de leerling, en anderzijds het verbeteren van de vragenlijsten.

Derden

De persoonsgegevens en uitslagen worden niet met derden gedeeld, met uitzonderingen van de onder 'Inzage gegevens' vermelde functionarissen.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u via info@profiel-asl.nl contact met ons opnemen.